Csomagolóanyag gyártás
Csomagolóanyag gyártás
Öntapadós címke gyártás
Öntapadós címke gyártás
Számítógépes nyomdai előkészítés
Számítógépes nyomdai előkészítés
Termékek arculattervezése
Termékek arculattervezése

Csomagolóanyag

Címkenyomtatás

Arculattervezés
Polónyomás
Nyomdai előkészítés

Cégismertető

A Komplex Média Kft. fő profilja a flexo technológiával nyomtatott különböző alapanyagú tekercses címke, csomagolóanyag gyártás és többrétegű laminált és kasírozott fóliák felülnyomása, továbbá teljeskörű grafikai tervezés és előkészítés. A hagyományos csomagolástechnológiai megoldások mellett a zsugorcímke "shrink sleeve" és a fröccsöntéssel feldolgozott címke "in-mould" anyagok nyomtatása is tevékenységi körünk fontos elme, mely új távlatokat nyit meg a címkegyártás, és a címkék ipari felhasználhatósága területén.

Gépi hátterünkkel képesek vagyunk a nyomathordozók széles skáláját feldolgozni, a vevői igényeknek megfelelően, úgy mint: papírok, kartonok 60-350 grammig, metalizált papírok, papír alapú öntapadosok,thermo papír alapú öntapadosók, szintetikus alapú öntapadosok, laminált tubus alapanyagok, flexibilis csomagolóanyagok, alumínium fóliák, pohárzáró alapanyagok, vákum-formázható műanyagok, többrétegű laminált csomagolóanyagok, vékony monofóliák 20 mikrontól, elterjedtebb shrink-sleeve fóliák, és in-mould címke anyagok.

Nyomtatási kapacitásunk alkalmas 8 szín egyidejű nyomtatására, 530 mm-es pályaszélességben fokozatmentes szervó meghajtással. A nyomógép pályafordítóművel van ellátva, így alkalmas első és hátsó oldali egyidejű nyomtatásra. A fordítómű bármelyik nyomómű közé beszerelhető, így a maximális színszám tetszőlegesen felosztható a megrendelői igények szerint. Maximális nyomtatási hosszúság 520 mm. A technológia alklmas speciális felületnemesítési eljárások alkalmazására is, amely lehet fóliázás, hideg aranyozás, UV lakkozás, matt és forma lakkozás, valamint alklmas többrétegű címkék előállítására.

Technikai hátterünk, amivel megrendelőink rendelkezésére állunk:

 modern géppark 6 vízes bázisú és 8 színes UV nyomtatás

minőségi alapanyagok széles választéka

megbízható gyártás-előkészítés

professzinális színkezelés

teljeskörű grafikai ügyintézés

tanácsadás a teljes termékvonal kialakítása során

sok éves termelési tapasztalat

jó kommunikáció az ügyfelekel

széles termékskála és referencia

 helyszíni szaktanácsadás

jól működő minőségirányítási rendszer

rugalmas átállás kisszériás termékeknél is

 rugalmas kiszolgálás

2017 év végétől már cégünk Póló nyomtatással is foglalkozik. melyet direkt nyomtatással végzünk. Így minden póló akár egyedi grafikával is ellátható.

Üzletpolitika

A Komplex Média Kft üzletpolitikája, a vevői igények gyors, teljes körű, szakszerű, rugalmas, és minőségi kiszolgálása versenyképes árakon.

Minőség: Minden vevőnk számára biztosítjuk a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelő terméket.

Gyorsaság: Munkatársaink rendelkezésre állnak a leggyorsabb és legjobb megoldás érdekében.

Alacsony árak: Minden részfeladat egy telephelyen készül, ennek köszönhetően termék árát nem növeli alvállakozói haszon vagy közvetítői díj.

Gyártásbiztonság: Hozzáértésünknek köszönhetően az általunk gyártott termékek minden alkalommal magas színvonalon, a határidők maximálisan betartása mellett kerül gyártásra.

Közösségi: