Alkalmazott technológiák

Gyártókapacitásunk rugalmas, gyorsan átállítható, a kis – és közepes szériák gazdaságos előállítására is kiválóan alkalmas. Technológiánk a különböző vastagságú nyomathordozók rendkívül széles skáláját képes feldolgozni, 20 mikrontól 350 mikronig.

Nyomtatási kapacitásunk alkalmas 8 szín egyidejű nyomtatására, 530 mm-es pályaszélességben - 61-es rácsig fotóminőségű nyomtatásra.

  • cégek arculattervezése,
  • termékek arculattervezése,
  • számítógépes nyomdai előkészítés,
  • gazdasági nyomtatványok,
  • ipari felhasználású öntapadós,
  • csomagolóanyag gyártás,
  • irodai felhasználású nyomtatványok,színes brosúrák tervezése és kivitelezése,
Öntapadós címke

Termékpalettánk legnagyobb részét a papír illetve műanyag alapanyagú öntapadós címkék gyártása teszi ki. Címke termékek széles skálája megtalálható termékink között a nyomatlan etikettől a thermo címkéken keresztül a nyolc színes felületnemsítési eljárással készített címkéig. Ezen termékeink felhasználási területe élelmiszeripar - elsősorban hús- és tejipar - kozmetikai és vegyipar, gyógyszeripar, elektronikai-, jelöléstechnikai-, és autóipar, továbbá egyedi és piaci igényeknek megfelelő megoldásokat kínálunk a palckozott italok címkézésére a borászat és az üdítőipar területén.

Fedlap

Kiemelt termékeink közé tartozik a széles körűen felhasználható fedlapok, melynek alapanyaga fehér színű, magas minőségű nyomópapír és többrétegű polimer bevonat. Felhasználási területe főként PP, PS, PVC poharak és tégelyek zárása. Ezen termék legnagyobb felhasználói a tejipar - sajtkrém és vajkrém, túró és poharas termékek - zárása, illetve a húsipari tégelyek és készételek zárására használják.

Shrink-sleeve

Új piaci trendek kialakulásával megjelenő igények kielégítésére szélesítettük a termékpalettánkat a hőre zsugorodó shrink-sleeve fóliák gyártásával. A shrink-sleeve címkék használata egyre népszerűbb a termék dekorációs eljárások között, mivel lehetővé teszi, hogy bármilyen amorf formára fotó minőségű, akár a teljes felületre grafika kerüljön. Ezzel az eljárással a termékeknek egyedi és különleges megjelenést biztosít a termék hordozó felületére rázsugorodó fólia, mely teljes felületen teszi lehetővé a kreatív vizuális kommunikációt. A felhasználás módjától függően a sleeve címkéket tekercsben vagy darabolva szállítjuk. A különböző alapanyagok különböző zsugorodási specifikációval rendelkezenek, ezért alapanyagaink között megtalálható a PVC, OPS, PS és PP műanyag is. Felhasználási területe főként az élelmiszeripar - ezen belül is az üdítő és dézsmazárással zárandó flakonok és tégelyek -, gyógyszeripar, kozmetikai és vegyipari termékek címkézésére és reklámcsomagolására.

In-mould

A legmodern tecnológiai igényeknek és trendeknek megfelelően bevezettük az in-mould címkék gyártását, amelyet egy speciális robottechnikai eljárással helyeznek a termékre a fröccsöntéskor. Ezzel az eljárással egy lépésben elkészül a termék teljeskörű dekorációja és maga a termék is. A technológia lehetővé teszi, akár fénykép minőségű grafikák felhelyezését, amely segítségével a termékek esztétikusabbak. A hordozóval azonos alapanyagú címke felhasználása során a nyomott polipropilén film egybeolvad magával a végtermékkel.

Flexibilis csomagolóanyagok

Termékskálánk szerves részét képzik a monomer és a társított flexibilis csomagolóanyagok gyártása és felülnyomása. A speciális monomer átlátszó és fehér PP fólia, melynek segítségével elsősorban az ásványvízek és üdítők címkézésére, jégkrémek csomagolására nyújt megoldást. A társított fóliák széles választékával állunk megrendelőink rendelkezésére, melyek lehetőséget nyújtanak számos termék csomagolására, úgy mint gesztenye-, túró-, vaj-, margarin csomagolásához, valamint fűszerek, kozmetikai krémek por alapú vegyszerek tasakos csomagolására.

Grafikai tervezés

Grafikai stúdiónkban teljes körű grafikai tevékenységgel állunk megrendelőink rendelkezésére, melybe beletartozik cégek arculattervezése, termékek, termékcímkék, márkatermékek, termékcsaládok, csomagolóanyagok tervezése és kivitelezése. Megrendelőinktől, reklámügynökségektől, grafikai stúdióktól nyomdai terveket, eredetiket Macintosh és PC formátumban fogadunk tetszőleges adathordozókon és FTP szerveren keresztül.

Termék arculat kialakítás

Igény esetén - előzetes konzultáció alapján - vállaljuk a teljes arculattervezést is.